Outdoor Tipi-Zelt für Kinder im Garten

Outdoor tipi tent voor kinderen in de tuin

Sliep jij als kind in een tentje in de tuin? Dan herinner je je vast nog magische avonden met een zaklamp en eindeloze gesprekken tot diep in de nacht. Maar misschien herinner je je ook nog de hete ochtenden en hoe de tent overdag onbewoonbaar was. Snel vooruit naar 2022 en je kunt deze geweldige ervaring met je kinderen delen met een tipi-tent in je eigen achtertuin.

Uw kinderen zullen het geweldig vinden om een ​​tipi-tent in de tuin te hebben. Laat je fantasie de vrije loop en de tipi-tent wordt al snel het decor voor alles, van cowboys en indianen tot theekransjes, kralenwerk of puzzels. Als u geluk heeft, wordt u uitgenodigd voor een onvergetelijke avond waar uw kinderen zullen stralen van trots.

Kleine tent

Meer dan alleen een traditionele tipi-tent voor kinderen


Kindertipi-tenten zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Er zijn talloze verschillende modellen in verschillende maten en kleuren.

De meeste zijn echter gemaakt van dun katoenmateriaal, dat niet geschikt is voor gebruik in de regen. En de constructie is niet sterk genoeg om windstoten te weerstaan, wat in dit land niet ongebruikelijk is.

Onze tenten zijn een klasse apart vergeleken met gewone kindertipi-tenten. De prijs is ongetwijfeld hoger, maar de duurzaamheid en materialen zijn ontworpen om het hele jaar door buiten te staan ​​en bestand te zijn tegen alles wat het Deense weer te bieden heeft.

Bovendien heeft hij een heel ander formaat, waardoor hij meer is dan alleen een speeltent. Het kan ook worden gebruikt voor avontuurlijke alledaagse avonturen in de tuin en nodigt ouders uit in de fantastische wereld van de kinderen.



Gebruik de tipitent ook bij warm weer


Met een katoenen tipitent voor kinderen kun je de tent ook op warme zomerdagen gebruiken. Zoek beschutting tegen de middagzon en drink een glas sap terwijl je een goed boek leest of een spelletje speelt.

Ook op warme dagen kun je gemakkelijk vertoeven in onze katoenen tipi-tenten. Het binnenklimaat in onze kindertipi-tenten is niet te vergelijken met dat van een polyestertent, die extreem snel opwarmt.



Het katoenen materiaal waaruit de tipitent is gemaakt, ademt en zorgt voor een aangenaam koele omgeving voor jou en je kinderen. De tent is voorzien van vier ventilatieopeningen aan de onderkant en vier aan de bovenkant. Wanneer de zomer echt aanbreekt, klap je de zijkanten van de tent omhoog om extra lucht binnen te laten. Als je gras onder je voeten wilt hebben, verwijder je eenvoudig de dikke en waterdichte vloer en verandert de tipi-tent nu meer in een paviljoen.


Kan ook door volwassenen gebruikt worden


Als je toestemming krijgt – uiteraard. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de rust in huis terugkeert als uw kinderen besluiten de hele zomer in hun eigen tipi-tent te slapen.

Door de grootte van de tent is het mogelijk om aan weerszijden van de middenpaal een kleiner dubbel luchtbed of twee grotere enkele matrassen te plaatsen.



Neem de tipi-tent mee op kampeertrip


Wilt u de tent meenemen, dan is dat ook mogelijk. In tegenstelling tot de meeste andere katoenen tipi-tenten is deze klein genoeg om mee te nemen op kortere kampeertochten.

De tent weegt 19 kilogram en wordt geleverd in een handige opbergtas met handvat waarmee je de tent vanuit de auto naar je camping vervoert. De tipitent is eenvoudig op te zetten en kan door één persoon zonder hulp of veel ervaring in ongeveer 25 minuten worden gedaan.